Help DOG helpen

Gesteunde projecten
Help DOG helpen
Jaarrekeningen

Help de Stichting D.O.G. helpen!

Hoe onbarmhartig het ook klinkt, vaak is het voorkomen of genezen van ziekten en gebreken een kwestie van geld. Help daarom de Stichting D.O.G.! De dieren zullen u dankbaar zijn.

U kunt de Stichting op verschillende manieren steunen. U kunt een gift deponeren in het bekende 'busje' van de Stichting maar ook een bedrag overmaken naar de bankrekening van de Stichting. Natuurlijk zijn periodieke vaste giften via uw bank van harte welkom. Deze kunnen aftrekbaar zijn voor de belastingen. Tenslotte bestaat er de mogelijkheid de Stichting D.O.G. in uw testament te bedenken. Dit laatste dient u met uw notaris te regelen.

Rekening nummer:

ING bank: 512125       BIC-nummer: INGBNL2A    IBAN-nummer: NL30INGB0000512125

Start | Wie en wat is DOG | Waarom  steunen | Gesteunde projecten | Bestuur | Help DOG helpen | Jaarrekeningen | Beleidsplan

Deze site is voor het laatst bijgewerkt op 06/29/17