Waarom  steunen

Help DOG helpen
Jaarrekeningen

Diergeneeskunde in de knel

De Stichting D.O.G. kan veel leed van onze gezelschapsdieren helpen voorkomen en/of genezen. Helaas wordt door de overheid op de universitaire budgets sterk bezuinigd. Dit heeft ook nadelen voor onderzoek naar ziektes bij gezelschapsdieren zoals uitgevoerd op het Departement Geneeskunde van Gezelschapsdieren. Uiteraard wordt er hard gewerkt om subsidies van fondsen te verwerven die dergelijk onderzoek ondersteunen. Maar uw steun blijft onmisbaar voor de financiering van het zo noodzakelijke onderzoek, of het nu gaat om aangeboren of verkregen afwijkingen. Help de Stichting D.O.G. om onderzoek te laten plaats vinden naar de oorzaak van ziekten en naar een betere behandeling hiervan.

Start | Wie en wat is DOG | Waarom  steunen | Gesteunde projecten | Bestuur | Help DOG helpen | Jaarrekeningen | Beleidsplan

Deze site is voor het laatst bijgewerkt op 06/26/17